Städtjänster i Säter

Säter har funnits med i vårt verksamhetsområde sedan starten 2013, faktum är att vår ägare och vår VD båda bor i Säters kommun. Vi har en stark lokal förankring och vi brinner för att skapa jobb lokalt och att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi utgår från våra olika kontor i Borlänge, Falun Eller Avesta.

Storstädning, visningsstädning eller flyttstädning?

Vi vill hjälpa er i er vardag, så att ni får mer tid över till det som ni tycker är viktigt! Kanske vill du hinna följa med och titta på barnets match på helgen? Gå på föräldramöte utan att tänka på tvätten och städningen som du egentligen hade behövt ta tag i denna kväll? Vi hjälper er få vardagen att gå ihop!

Runt om i Säters kommun har vi kunder av alla slag. Barnfamiljer, ensamstående, par med utflugna barn, pensionärer, unga vuxna, studenter. Alla dessa kunder väljer att prioritera sin tid och energi på andra saker och aktiviteter. Prova du också!

Vi har inga abonnemang eller bindningstider, vi hjälper dig lika gärna vid ett enstaka tillfälle. Kanske vill du ha storstädning och fönsterputs två gånger per år? Eller ska ni sälja er bostad och vill ha hjälp med visningsstäd och senare flyttstädning?

Oavsett vad ni vill ha hjälp med så kan ni lita på att vi och vår proffsiga personal levererar lokalproducerade städtjänster till ett riktigt bra pris.

Städtjänster i Säter

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Företagsstädning av alla slag

NI kan ringa oss på 0243-817 42 eller maila era förfrågningar till info@maidforyou.se

Rutavdrag

Det är enkelt med rutavdrag, vi sköter kontakten med Skatteverket. Du behöver inte fylla i några blanketter. För tjänster som utförs i hemmet, får man rutavdrag för 50% av arbetskostnaden. Du kan läsa mer om rutavdrag här eller på Skatteverkets hemsida

Skicka offertförfrågan!

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Offertförfrågan