Städtjänster i Falun

Falun är staden där vi har vår största kundbas av privatpersoner. Vi är väletablerade och har kunder sedan många år tillbaka. Vi har faktiskt kunder som funnits med oss sedan starten 2013. Vi är så glada och tacksamma för detta långa förtroende. I Falun har vi ett kontor som vår personal utgår ifrån, dom täcker sedan in hela Falu kommun.

Städning i Falun

Om ni tar hjälp av oss med städningen, får ni mer tid till det ni tycker är allra viktigast. Det är viktigt för oss att ni känner er trygg med oss. Ni ska veta att vi tar hand om vår personal. I Falun har vi våra lokaler centralt och det är samma lokaler som vi haft sedan start. Det är viktigt för oss att vår personal har en matsal att samlas i, en utgångspunkt som är gemensam för personalen.

Du kanske har sett våra reklamtäckta fönster när du åkt eller promenerat längs korsnäsvägen? Lokalerna i Falun är främst till för vår personal, och vårt kontor här är inte alltid bemannat. Om ni behöver lämna en nyckel eller träffa oss av någon annan anledning så görs det efter överenskommelse.

Hemstädning i Falun

Det är enkelt att ha oss som städhjälp! Vi är flexibla, serviceinriktade och professionella. Vi kan städning! Låt våra fönsterputsare med många års erfarenhet hjälpa er med era fönster. Några gånger om året behövs det, i de allra flesta hem, en rejäl genomgång. Fönsterputsning, dammtorkning på otillgängliga ställen från golv till tak, när blev det gjort ordentligt i ditt hem senast?

Läs mer om hemstädning >

Företagsstädning i Falun

Självklart erbjuder vi även företagsstäd i Falun. Vi har löpande städ på byggprojekt, manskapsbodar och olika företag i staden. Vi gör även byggstäd, fönsterputs och reparationsstäd, eller andra enskilda insatser, allt efter era önskemål. När ni tar in vår hjälp kan ni koncentrera er på det ni är proffs på!

Läs mer om företagsstädning >

Städtjänster i Falun

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Företagsstädning av alla slag

NI kan ringa oss på 02316380 eller maila era förfrågningar till info@maidforyou.se

Rutavdrag

Det är enkelt med rutavdrag, vi sköter kontakten med Skatteverket. Du behöver inte fylla i några blanketter. För tjänster som utförs i hemmet, får man rutavdrag för 50% av arbetskostnaden. Du kan läsa mer om rutavdrag här eller på Skatteverkets hemsida

Skicka offertförfrågan!

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Offertförfrågan