Städtjänster i Borlänge

Vi är ett lokalt förankrat företag som värnar om er trivsel! Oavsett om du vill ha hjälp med flyttstädningen, fönsterputs, hemstädning eller veckovis städ av en manskapsbod på eran byggarbetsplats så är vi rätt företag att ringa! Vi levererar städtjänster till Borlänge med omnejd sedan 2013.

Hemstädning i Borlänge

Vi utgår ifrån Borlänge och vår kunniga och serviceinriktade personal levererar lokalproducerade, miljöanpassade städtjänster till hela Borlänge. Vi har många kunder som har hemstädning av olika slag. Det kan röra sig om t.ex. veckostädning, fönsterputs, storstädning eller flyttstädning. Vi fixar det allra mesta och vi har alltid kunden i fokus.

Det är viktigt för oss att våra kunder får den hjälp dem vill ha i sitt hem, det ska vara enkelt att ha städhjälp från oss! Vi binder inte upp våra kunder i abonnemangslösningar hos oss är det kvaliteten som får våra kunder att stanna!

Runt om i hela Borlänge kommun har vi kunder som vi besöker och hjälper med vardagspusslet! Våra kunder får mer tid att prioritera det som faktiskt är viktigast för dem! Familjer som kommer hem på eftermiddagen till ett nystädat hem och prioritera det som är viktigt för dom!

Vi får vardagen att kännas lite lättare, vi hjälper många äldre med veckostädningen. Många upplever det som väldigt berikande att vi kommer in med frisk energi, gör sådant som kanske känns lite motigt men nödvändigt. Fönsterputs, byta gardiner, bära ut sopor och återvinning, städa på svårtillgängliga utrymmen som t.ex. under badkaret.

Läs mer om hemstädning >

Städtjänster i Borlänge

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Företagsstädning av alla slag

NI kan ringa oss på 0243-817 42 eller maila era förfrågningar till info@maidforyou.se

Rutavdrag

Det är enkelt med rutavdrag, vi sköter kontakten med Skatteverket. Du behöver inte fylla i några blanketter. För tjänster som utförs i hemmet, får man rutavdrag för 50% av arbetskostnaden. Du kan läsa mer om rutavdrag här eller på Skatteverkets hemsida

Skicka offertförfrågan!

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Offertförfrågan