Information gällande Covid-19

Ni kan känna er trygga med att vi noggrant följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer i alla avseenden.

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade gällande dessa råd, riktlinjer och regler.

Smittspridning

Vi liksom Folkhälsomyndigheten anser att städning är en mycket viktig del i att förhindra smittspridning. Så håll i era städrutiner, kanske vill ni utöka den städhjälp ni har? Just nu lägger vi så klart extra stort fokus på handtag, låsvred, kranar och andra vanliga vidröringsytor. Har ni ett behov av att utöka er städning, så hör av er så löser vi det.

Hygienrutiner

För att förhindra smittspridning har vi även i vanliga fall mycket noggranna hygienrutiner.
All vår personal är välinformerade om, och vana att följa dessa rutiner.
Vi allt vårt städmaterial tvättas i 90°, vi torkar av och spritar våra städverktyg mellan våra kunder. Vi har en mycket god handhygien. Vi använder engångshandskar. Vi använder handsprit.
Vi städar enligt vår rutinlista som tex innebär en preciserad ordningsföljd i vilken de olika momenten skall utföras vid exempelvis städ av toaletter. Detta minimerar risken för smittspridning och säkerställer att vår städning uppfyller våra och era höga krav på kvalitet och hygien!

Vid sjukdom

Utöver detta är en av våra viktigaste åtgärder att säkerställa att all vår personal är frisk, ingen tillåts arbeta med förkylningssymptom. Även här följer vi Folkhälsomyndighetens råd om symptomfria dagar innan återgång till arbete.
Nästa viktiga åtgärd finns hos dig som kund; För att trygga vår personals hälsa ber vi er att avboka eller boka om er städning om ni är hemma och är sjuka. Detta för att säkerställa att vår personal känner sig trygg med att inte bli smittade, och att inte heller sprida er eventuella smitta vidare.

Kontakt

Vill ni utöka er städhjälp under pandemin? Tillhör du riskgrupp och vill veta hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att höra av er med era frågor eller funderingar. Vi finns vi här för er.

Mail: info@maidforyou.se
Telefon: 023-16380

Skicka offertförfrågan!

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Offertförfrågan