Fönsterputsning

Visst är det härligt när solen skiner, genom ny putsade fönster känns det ännu härligare!

Det är vanligt att man tvättar fönstren två gånger per år, en gång på våren och en gång mot hösten, att ta hjälp med fönsterputs känns både smidigt och lite lyxigt. Det kanske känns lite övermäktigt med alla fönster i ett helt hus, eller ostadigt att stå på pall och häkta av gardinstången? Det är en lätt match för våra smidiga och erfarna fönsterputsare!

Personalens säkerhet är vår högsta prioritet, Utrustningen är en stor del av vårt säkerhetstänk. Varje fönsterputsare har ett verktygsbälte, där denne förvarar skrapa, skrubb-borste, skruvmejsel, och allt annat denne kan behöva för att putsa just dina fönster. Det betyder att putsaren på ett säkert sätt kan klättra på stegen, och putsa fönstret utan att ta onödiga risker!

Riskbedömning är steg ett vid all användning av stege och skylift. Vår personal är utbildad och vet vad dom måste ta hänsyn till, och att all användning av stege innebär en risk! Här finns en bra och lättillgänglig broschyr från arbetsmiljöverket som vi använder oss av som lathund och repetition.

Det här är en bild på den typ utrustning vi använder oss av när vi putsar fönster. Vi putsar med diskmedel, så inga onödiga kemikalier. Om det är minusgrader när vi putsar så har vi i några droppar med koncentrerad spolarvätska i hinken med vatten, det gör att vattnet inte fryser på fönsterrutan.

Vi erbjuder extra tjänster så som byte av tätningslister, invändig trätvätt (Då torkar vi fönsterram, fönsterkarm och spröjs). Vi kan också stryka och byta gardiner åt er om så önskas.

Prislista fönsterputs

  • Framkörningsavgift per tillfälle tillkommer á 100 kronor. Man har inte rätt till rutavdrag på framkörning/materialavg
De vanligaste fönstertyperna är: Pris per fönster efter rutavdrag: ink moms Pris per fönster före rut ink moms
Tvåsidigt 50 kr 100 kr
Tvåsidigt med spröjs 55 kr 110 kr
Fyrsidigt 55 kr 110 kr
Fyrsidigt med spröjs 60 kr 120 kr
Ensidigt 40 kr 80 kr
Ensidigt med spröjs 45 kr 90 kr
Trätvätt 15 kr per fönster
Fönsterputs företag: timpris 420+moms /h
Klicka här för att komma till offertförfrågan
  • Framkörningsavgift per tillfälle tillkommer á 100 kronor. Man har inte rätt till rutavdrag på framkörningsavgiften.
  • Vi tvättar fönster med svepande rörelser likande evighetstecknet (liggande 8)

Skicka offertförfrågan!

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Offertförfrågan