Företagsstädning

Vi erbjuder er en enkel helhetslösning, med löpande städning. Vi skräddarsyr en lösning just åt er. Vi städar och håller er arbetsmiljö ren fräsch och trivsam! Ni väljer själv vad ni vill ha hjälp med och vi utformar en rutin för er arbetsplats som passar er verksamhet. Det ska vara enkelt att låta oss ta hand om städning och hygien!

Besök och Offert

Vi brukar börja med att boka ett möte så att vi får komma ut och se er arbetsplats. Ni får visa oss och berätta vad ni vill ha hjälp med. Därefter får ni en offert att ta ställning till. Självklart kommer vi på besök och lämanr offerten helt kostnadsfritt!

Många av våra kunder vill ha hjälp med att hålla sin arbetsplats extra trivsam, Vi kan tex sköta om blommor, ordna fruktkorgar, byta gardiner och dukar, putsa fönster och ”puffa kuddarna i soffan”.

Förbrukningsmaterial

Vi kan ordna allt ert förbrukningsmaterial, dessa är våra vanligast förekommande:

 • Pappershanddukar
 • Toalettpapper
 • Hushållspapper
 • Diskborstar, disktrasor, diskmedel och maskindiskmedel
 • Tvål och handdesinfektion
 • Soppåsar, kompostpåsar och sopsäckar

Utöver det här löser vi alla möjliga tänkbara önskemål.

Vi duschar av er dammiga krukväxter, vi kan plocka ur diskmaskinen, tömma sump ur kaffemaskinen, se till att det finns rena handdukar. Helt enkelt lösa er trivsel utan gnissel!

Manskapsbodar, Baracker

Vi samarbetar i nuläget med flera av de stora byggbolagen. Vi har många års sammanlagd erfarenhet av att sköta om manskapsbodar på ett trivsamt sätt. Vi städar löpande åt bland annat Cramo, HMB och Skanska. Vår målsättning är att alla i vår personalstyrka ska kunna legitimera sig med ID06.

Löpande städning av manskapsbodar är en viktig förutsättning för att er personal ska trivas på sin arbetsplats. En trivsam miljö främjar god stämning på arbetsplatsen! Städning är också en förutsättning för god hygien och att på det sättet minska smittspridning på arbetsplatsen.

Byggstädning

Oavsett om det är en mindre renovering eller en stor nyetablering, så passar alla typer av byggstädning oss! Vi vet hur pressade byggtiderna är och ni kan lita på att vi kommer när vi ska och utför det som vi ska, i rätt tid.

Vi genomför det vi har åtagit oss med gott resultat, vi kan vara med vid besiktningar om så önskas.Vi kommer gärna ut och tittar på ert bygge, eller ger offert efter ritningar om det passar er bättre.

Golvvård, fönsterputs, högdamning och att pappa av, vi är flexibla och fixar det allra mesta!

Trappstädning

Vi samarbetar med flera av länets fastighetsbolag, där vi har ansvaret för skötsel av

 • Trapphus
 • Källarutrymmen
 • Tvättstugor
 • Vind och förrådsutrymmen
 • Vi putsar fönster, entrédörrar och hisspeglar
 • Vi torkar av trappräcken och fläckar av väggar.

Allt för att ni ska ha en fin boendemiljö med trivsel i era hus! Det är vad vi kallar lokalvård!

Hör av er så besöker vi er och ger er en offert!

Avbokningar och utökning

Vi ser gärna att ni som har löpande städning hos oss hör av er i så god tid om ni inte längre är i behov av våra tjänster.

Ni kan alltid höra av er om ni behöver utöka er städning eller behöver extra hjälp vid vissa tillfällen.

Skicka offertförfrågan!

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Offertförfrågan