Städtjänster i Avesta

Äntligen har vi startat upp vår verksamhet i Avesta. Vi köpte och tog över Avesta städteknik i februari 2022. Vi kommer fortsätta driva verksamheten med samma serviceanda och erfarna personal som tidigare. Vi hälsar alla kunder välkomna till oss på Maid for you.

Självklart kommer vi erbjuda alla våra städtjänster även i Avesta. Vi är stolta över att ha fått förtroendet av föregående ägare att fortsätta leverera städning med personlig service och toppkvalitet till alla nya och äldre kunder.

Vårt tjänsteutbud i Avesta är; Hemstädning, Fönsterputs, Storstädning, Flytsstädning, Företagsstädning, Kontorsstädning, Lokalvård, Byggstädning, Golvvård, Barack/bodstädning, Trappstädning. Alla inom städning!

Vi är ett lokalt företag som startades 2013 i Borlänge. Sedan dess har vi utvecklat verksamheten och vuxit i stadig takt. Nu i och med etableringen i Avesta har antalet anställda gått upp till 35 medarbetare. Vi är så stolta över vår personal. Dom är serviceinriktade, erfarna och helt enkelt jätteduktiga kvinnor och män som utför alla våra uppdrag med stolthet! Du som kund kan känna dig mycket trygg med att ditt hem eller ditt företags lokaler är i mycket goda händer.

Vi ser verkligen framemot att utöka vår kundkrets och personalstyrka i Avesta. Flyttstädning, Fönsterputs och Hemstädning är dom tjänster där vi känner att det finns allra störst utvecklingspotential på marknaden i Avesta. Läs gärna mer om våra städtjänster här.

Skicka gärna en offertförfrågan så hör vi av oss!
Telefon: 0226-195 34
Mail: info@maidforyou.se

Skicka offertförfrågan!

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Offertförfrågan