Städtjänster i Gävle

Äntligen har vi hittat vårt nya etableringsområde!

Tjänsteutbud

Vi startade upp i Falun och Borlänge 2013, och har sedan dess levererat städtjänster till hela södra dalarna. Nu äntligen har vi kommit till Gävle. Självklart ska ni också få tillgång till vår kunniga personal, och alla våra städtjänster!

Vi brinner för städning. Vi skapar trivsel, oavsett om det är på din arbetsplats, i ditt hem eller kanske dina föräldrars hem. Vi hjälper er med all typ av städning. Våra medarbetare i Gävle är proffs och ser vad som behöver göras. Vi har tydliga rutiner för städningen, för dom att följa. Allt anpassas efter era behov och önskemål.
När vi hjälper till med hemstädningen får ni tid och energi över till andra saker. Saker som ni säkerligen tycker är viktigare och kanske även roligare att prioritera. Att komma hem till ett ny städat hem, det är vardagslyx! Att lakanen är bytta i sängen och att spegeln är putsad i badrummet. Inga smulor kvar från frukosten under köksbordet. Det betyder kvalitetstid i vardagen!

Vi har många äldre kunder, som uppskattar både att få hjälp med det dom önskar, men också att få ett litet avbrott i sin vardag. Att vi har tid att småprata medan vi torkar köksluckor och dammar i bokhyllan upplever vi betyder mycket för många. Vissa har hjälp av hemtjänsten också men upplever ändå skillnad på vår tid som dom mer ”styr över själva”, att dom själva kan välja vad dom vill ha hjälp med när vi kommer.

Vi värdesätter våra kunders integritet högt och vi försöker alltid i möjligaste mån att samma personal åker till samma kunder, detta för att kunder och personal ska få chans att lära känna varandra och bygga en relation, och för att personalen ska lära känna bostad eller arbetsplatsen som vi städar i. Vi upplever att vår höga kundnöjdhet beror till stor del på detta koncept.

Fönsterputsning i Gävle

Fönsterputs kan kännas lite motigt. Det är lite omständligt, och man kanske drar sig för att ta tag i det. Gör slag i saken och ring oss idag, och låt våra erfarna fönsterputsare hjälpa er! Självklart kan vi samtidigt hjälpa till med både byte av och strykning av gardiner och byte av tätningslister.

Läs mer om fönsterputs >

Vi väntar nu på lokaler i Gävle, men redan nu kan vi leverera alla våra städtjänster till er.

Städtjänster i Falun

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Företagsstädning av alla slag

NI kan ringa oss på 026-164 070 eller maila era förfrågningar till info@maidforyou.se

Rutavdrag

Det är enkelt med rutavdrag, vi sköter kontakten med Skatteverket. Du behöver inte fylla i några blanketter. För tjänster som utförs i hemmet, får man rutavdrag för 50% av arbetskostnaden. Du kan läsa mer om rutavdrag här eller på Skatteverkets hemsida

Skicka offertförfrågan!

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Offertförfrågan