Städtjänster i Hedemora

Vi hjälper kunder i Hedemora med omnejd med allt möjligt i deras hem! Fönsterputs, städning, storstädning och flyttstädningar! Vi har städat i Hedemora sedan starten 2013. Vi har både privatpersoner och företagskunder i Hedemora.

Tjänsteutbud

Vi tycker det är viktigt att skapa jobb här i södra Dalarna, och vi värdesätter högt att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi har kollektivavtal. Du ska känna dig trygg med att vi tar hand den personal som städar hos er.

Vi finns här för er, och vi tackar för att vi fått förtroendet att leverera städtjänster till Hedemora med omnejd sedan 2013. Våra kunder får mer tid över i sin vardag. Vi hjälper er med all typ av städning. Våra medarbetare är proffs på hemstädning och ser vad som behöver göras. Vi har tydliga rutiner för dom att följa. Allt anpassa efter era behov och önskemål!

I Hedemora har vi i nuläget ingen fast lokal. Vår personal utgår från Kontoren i Borlänge eller Falun, självklart betalar du endast för den tiden vi lägger i ditt hem.

Fönsterputs i Hedemora

Fönsterputs kan kännas lite motigt. Det är lite omständligt, och man kanske drar sig för att ta tag i det. Gör slag i saken och ring oss idag, och låt våra erfarna fönsterputsare hjälpa er!

Läs mer om fönsterputs >

Städtjänster i Hedemora

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Företagsstädning av alla slag

NI kan ringa oss på 0226- 195 34 eller maila era förfrågningar till info@maidforyou.se

Rutavdrag

Det är enkelt med rutavdrag, vi sköter kontakten med Skatteverket. Du behöver inte fylla i några blanketter. För tjänster som utförs i hemmet, får man rutavdrag för 50% av arbetskostnaden. Du kan läsa mer om rutavdrag här eller på Skatteverkets hemsida

Skicka offertförfrågan!

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Offertförfrågan