Hemservice

Varför städa själv när någon annan kan göra det åt dig? Låt oss sköta städningen så kan du lägga din tid på andra saker. Vid hemstädning utgår vi från era önskemål och behov. Vi träffas och går igenom vad ni vill ha utfört och kommer utifrån det, överens om antalet timmar samt med vilken frekvens. Vid behov kvitteras en nyckel ut, annars kommer vi överens om en annan lösning. Allt material ingår och vi har med oss allt som vi behöver för att kunna utföra uppdraget, detta för att du inte ska behöva bekymra dig om någonting. Vi försöker så långt det är möjligt att det är samma personer som utför arbetet hos just er. Vi ser klara fördelar med detta som att våra medarbetare lär sig vad ni vill ha hjälp med, att ni känner er trygga och har chans att skapa en relation till just era servicetekniker.

Avbokning
Vi binder inte upp våra kunder på några abonnemang men önskar att ni senast en månad i förväg meddelar oss om ni inte längre är i behov av våra tjänster. Om det endast är vid ett specifikt tillfälle ni inte önskar våra tjänster så vill vi att ni meddelar oss minst 14 dagar i förväg.

Fyll i en offertförfrågan

Fyll i en offertförfrågan snabbt och enkelt för: hemstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning eller trappstädning.