Företag

Vi erbjuder er en skräddarsydd helhetslösning, utefter era önskemål, lokaler, och standard. Vi erbjuder tjänster som är utöver det vanliga, inköp av förbrukningsmaterial, kaffe, fruktkorgar, skötsel av blommor, gardinbyten, och golvvård för att nämna några! Ni får gärna utmana oss med era önskemål, vi kan lösa det allra mesta!

Fasta priser, tydliga avtal, toppas med ett stort mått service och flexibilitet!

Vi försöker alltid schemalägga er på ett vis som passar er verksamhet.

Löpande: Ni behöver inte fundera över något, vi sköter er lokaler så att ni har en trivsam arbetsmiljö, och ger ett fräscht intryck till era kunder!

Vi har befintliga kunder i alla möjliga branscher, gemensamt för alla dessa är att dom vill ha det rent, och med god service! Det är det vi levererar anpassat efter varje kunds behov.

Boka ett besök och för att få en offert!

Byggstäd: Efter en mindre renovering eller stora nyetableringar, alla jobb passar oss! Vi vet hur pressade dagens byggtider är, ni kan lita på att vi håller det vi lovat, och får jobbet gjort!

Vi samarbetar med fler byggbolag och innehar många års samlad erfarenhet av byggstädningar. Vår kunniga personal har ID06!

Byggbodar/Baracker: Vi har löpande städning på alla typer av baracker och byggkojor. Allt styrs efter era behov, Vi anpassar med intervaller efter önskemål, årstid, behöver ni ändra något utöka så är vi flexibla!

Storstädning/Flyttstädning: Ska ert företag flytta, hålla ett kundevent eller julfest? Eller är det helt enkelt bara dags för en grundligare rengöring? Vi löser det åt er!

Trappstädning: Vi utför i nuläget trappstädning åt flera fastighetsbolag i länet. Vi har alltid en lösning som är anpassad efter årstid, och nyttjande.